Kuih Hujung Minggu

Maria Firdz
9

Dah macam satu rutin plak makan kuih ni setiap hujung minggu...

Kuih peneram...sedap lembut di dalam, ranggup di luar... Seringgit , 7 BIJI. Suamiku beli kat Pasar Tani Danau Kota... Orang Kodiang, Kedah yang buat... Memang sedap...

Dulu mak aku buat juga masa dekat nak raya... Nampak senang nak buat sebab bahan-bahannya simple tapi kalau salah sukatan memang tak jadi...

Sekarang ni beli aje lah.. Faiqah pun suka makan... Setiap hujung minggu pasti beli... Nyum-nyum...


Posted via Blogaway

Catat Ulasan

9Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. Kita suka jugak makan kuih ni. Cuma satu je yang kita tak suak. kadang-kadang banyak sangat minyak...jadi tak sedap..nak makn pun tak selesa..

    BalasPadam
  2. Macam Kuih deram je
    Selamat berhujung minggu

    BalasPadam
  3. kuih lama.kuih ni mmg sedap..dh lama tak makan..ada nmpk ktkedai runcit tempohari..next time nak grab la..sedap je tgok awk punya..:)

    BalasPadam
  4. kuih kegemaran mak aiza juga ni.. setiap kali ke pasar tani putrajaya mesti cari..

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !