Inspirasi Kreatif dari Bekas Tisu Gulung!

Maria Firdz
13
Bekas tisu gulung jangan dibuang... Ada yang boleh dimanfaat... 

Buat aktiviti bersama anak-anak ataupun guru bersama pelajar... 

Jom lihat apa yang boleh dihasilkan bekas tisu gulung...








  







Sumber: KCA Group... 

Catat Ulasan

13Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. kambing tu comel.. :)

    BalasPadam
  2. So cute...memang kreatif dia orang ni kan..

    BalasPadam
  3. memang kreatif dan cantik, macam nak buat jer...

    BalasPadam
  4. boleh dijadikan cth utk soklan band 6 pbs geografi, menggunakan barang terpakai ;)

    BalasPadam
  5. wah...stylo2 belaka...dari mana laa mereka dapat idea buat benda2 macam nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  6. mmg comei sgt, cume org mcm akak nih tak rajin nk buat2 gini...aduhla kalu alh akak rajin msti boleh bt kan

    BalasPadam
  7. Mmg kreatif... tapi masalahnya ada ke yg nak buat tu MF kalau kat rumah ni hehe,....kecualilah cikgu tadika mungkin kot

    BalasPadam
  8. tahu x supplier bekas tisu tandas ni, tisu xnk nak bekas dia je

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !