Inspirasi Kreatif dari Bekas Tisu Gulung!

14
Bekas tisu gulung jangan dibuang... Ada yang boleh dimanfaat... 

Buat aktiviti bersama anak-anak ataupun guru bersama pelajar... 

Jom lihat apa yang boleh dihasilkan bekas tisu gulung...








  







Sumber: KCA Group... 

Catat Ulasan

14 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. So cute...memang kreatif dia orang ni kan..

    BalasPadam
  2. Memang unik eh
    Comel je hasilnya

    BalasPadam
  3. memang kreatif dan cantik, macam nak buat jer...

    BalasPadam
  4. boleh dijadikan cth utk soklan band 6 pbs geografi, menggunakan barang terpakai ;)

    BalasPadam
  5. wah...stylo2 belaka...dari mana laa mereka dapat idea buat benda2 macam nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  6. mmg comei sgt, cume org mcm akak nih tak rajin nk buat2 gini...aduhla kalu alh akak rajin msti boleh bt kan

    BalasPadam
  7. Mmg kreatif... tapi masalahnya ada ke yg nak buat tu MF kalau kat rumah ni hehe,....kecualilah cikgu tadika mungkin kot

    BalasPadam
  8. subhanallah.. memang kreatif tu.. :D

    BalasPadam
  9. tahu x supplier bekas tisu tandas ni, tisu xnk nak bekas dia je

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !