Ranking Alexa: Popularkah Aku???


Lagi 3 hari, 2013 bakal melabuhkan tirainya... dan aku tergerak hati pula nak semak ranking alexa sebelum berakhirnya 2013.... 

Ranking Sept 2013
Ranking Okt 2013

Ranking terkini: Dis 2013

Alhamdulillah... 
status blog ni semakin baik... memang aku tersenyum sebabnya memang pulun sunggu berblog tahun ni... tahun depan tak tahu lagi apa akan jadi... aku tak berani nak merancang sangat pasal blog memandangkan, tahun depan komitmen dan tugas bertambah... tapi tak mungkin aku tinggal terus berblogging ni... update juga, dakwah juga, dan terus kongsi info-ilmu bermanfaat insha Allah.. cuma tak sekerap sekarang mungkin... 

Ranking blog ni pun atas hasil dan sokongan utama suami, anak dan rakan-rakan...
Yang tak jemu-jemu datang sini kan...
Terima kasih banyak-banyak.. 

Alhamdulillahh..
setakat ni, banyak feedback positif aku dapat dari berblog..
dan matlamat utama aku berblog tercapai... 
alhamdulillah...

Moga tahun depan lebih baik dari tahun ni... insha Allah.. ameen... 

Catat Ulasan

15 Ulasan

  1. Alhamdulillah...tahniah sis....

    BalasPadam
  2. Tahniah Maria. ..Tak sempat pcl nak buat semakan. Harap bagus jugak..Tahniah Maria.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah dok semakin baik tu...Alexa ranking kena updates selalu..kalu tak memang akan turun...So keep blogging Maria..memamng banyak yang kita belajar dari sini..

    BalasPadam
  4. kasi up lagi kak, !!! terbaik dah ni, peningkatan yang baik...

    mama bakal menjunam semula lah lepas tahun baru ni... alexa turun ke berjuta-juta...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    BalasPadam
  5. Semoga lepas nie aktif berbelog. hehe

    BalasPadam
  6. Tahniah! Muz pon nak gi check jugak lah ;)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. Tahniah. Semoga dipermudahkan segalanya & terus sukses.. :)

    BalasPadam
  8. tahniah kak :)

    BalasPadam
  9. Blog sy entah ranking ke berapa ribu entah la..

    BalasPadam
  10. wah..peningkatan demi peningkatan nampaknya..tahniah dan teruskan hobi blogging ini.. :)

    BalasPadam
  11. wahhh...tahniah hebatttt....
    blog saya ranking ke berapa puluh ribu entah la...

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^