Bila Dapat Pakai Kasut Ni???

Kasut 2 setengah inci sebagai hantaran 3 tahun yang lepas...

Bila lah daku dapat pakai kasut ni???
Ntah bila dapat bergaya dengannya???
Tahun ni dah masuk tiga tahun dia bersamaku...
Tapi tak dapat bergaya dengannnya lagi...

Inilah kasut hantaran kahwinku pemberian suami...
Dah tiga tahun kahwin,  tapi aku tak dapat lagi nak bergaya dengannya...

Bukan sebab tak muat...
tapi baru je kahwin,  dah mengandung pula...
lepas tu bersalin,  ada anak kecik,  minta maap la nak pakai kasut tumit tinggi ada anak kecik kan..

Elok anak sulung dah besar,  dah jalan sendiri,  aku mengandung lagi... haha...
dah tahun depan ank kecik pula.., tak pakai lagi la kasut ni nampak gayanya...

Kasut ni kasut hantaran...
memang cantik berkilat dan masih tersimpan elok...
dan masih baru lagi... dengan ketinggian tumit 2 setengah inci... memang idak lerr aku nak pkai g jenjalan kat shopping kompleks kan..,

Konon tahun lepas nak lerr melaram pakai g dinner, tapi tak jadi dinner hi-tea aje..
tak berapa nak sesuai pkai kasut tu...

Hmmm... habisnya kasut tu tersimpan rapi...
kasut yang paling mahal dan berharga buatku...
tunggulah kasut ea... nanti aku pasti bergaya denganmu... entah bila aku pun tak pasti...
harap kaki ku tak kembang sudah la... ku pasti pakai nanti...


Posted via Blogaway

Catat Ulasan

14 Ulasan

  1. simpan elok2..ada sentimentel value ni.. :-)

    BalasPadam
  2. cantik..nampak gayanya lagi 5 tahun kot..he..he

    BalasPadam
  3. Sentimental value,kena simpan terus dalam kotak kaca.

    BalasPadam
  4. saya pun banyak kasut tumit tinggi yg x pernah pakai lagi.sama kes macam awak.preggy->jg anak kecik->preggy balik

    BalasPadam
  5. salam kak...kasut tinggi memang sue surrender la...hehehe

    BalasPadam
  6. hihi. murah rezeki akak ye. bunting pelamin.
    uyk second bby ni bila duenya kak

    BalasPadam
  7. kasut kawen kn..hah mst ade nilai yg tak terhingga mane tau blh jd pusara utk anak2 nnti

    BalasPadam
  8. wahh tak pe ada peluang pakai la ye

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^