Ticker

6/recent/ticker-posts

Banyaknye aku membebel!!!


Belek membelek blog... baru perasan... tahun ni tahun yang paling serius aku berblog... 
Hampir hujung tahun dah seribu lebih entry aku update...
Banyaknye...
Banyak gilerr aku membebel kan..

Kebanyakan entry aku plak memang campur baur lah..
tak de satu pun yang spesific pun..

Banyak betul tahun ni aku membebel...
tahun ni, tahun mmg aku betul2 fokus dan berblog...

Satu hari aku update lebih dari satu entry biasanya.. 
kadang-kadang kalau idea terlebih, hampir 10 entry sehari.. 
Memang masak la org nak baca kan.. kadang-kadang setiap dua jam ada entry baru... 
tapi kalau yang berminat nak baca..
boleh guna ruang seacrh ataupun tengok aje diary ni... 

entry aku pelbagai..
tiada spesific sgt...
lebih kepada perkongsian ilmu aje..
dan renungan bersama.. 

Aku harap pembaca dan pengunjung dapat manfaat dari blog ni.. 
itu je harapanku... 

Catat Komen

22 Ulasan

  1. teruskan berblog...andai itu minat kita..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insha Allah... Akn diteruskn slagi mmpu berkongsi ilmu..

      Padam
  2. hehe xpe..yg pntg xkering idea..tb kering idea da ni hehe

    BalasPadam
  3. Tahniah MF kerana galak berblogging hehe...Oklah tu ....memeriahkan dunia blog...

    BalasPadam
  4. bagusnya komited dgn blog..saya baru bermula ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak komited sgt.. Update bila d3 msa je.. Bru je nk serius wlpun dh lama de blog...

      Padam
  5. ha akak tak sampai seribu pun lagi Maria untuk tahun 2013 ni, tapi kiranya tahun ni banyak juga membebel...

    BalasPadam
  6. wah..keep up the good work..lepas nie mesti bertambah syok kalau nak BW sbb entry selalu di update.

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sllu update..jgn jemu la plak sbb byk entry satu hari.. Hehe

      Padam
  7. fae nak up satu entry per day pun terkial2 bhahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nk up entry kna byk mmbca sdan berfikir juga...spy x kering idea..

      Padam
  8. bestkan bebel kat blog. mesti ada pembaca. kalau bebel kat org belum tentu orang nak dengar.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe... Tahu xpe... Cuma hrp org x bosan la dgn apa y kita bebelkn...

      Padam
  9. Membebel mmbawa manfaat.. Semoga terus berjaya.. :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^