Ticker

6/recent/ticker-posts

Hadiah untuk pencinta keju...

Aku, suami dan Faiqah.. mmang pencinta setia keju.. mmg minat utk makan dan mesti de stock dalam peti sejuk.. sedap.. 


Kek cheese, mesti ku beli 2 bulan sekali, tak pun makan tart keju blueberry... nyumm2...

Semalam.. balik keje, tgk iklan kat TV, huii.. sedapnya pizza hut baru tu.. hubby ku, jom lah.. lepas solat terus ke Pizza Hut jalan genting klang.. 

Order, set pizza baru.. lmpahan cheesenya.. hui.. sedap nye.. mmg byk.. aku amik toping perisa, chicken chop... sedap betul.. mmg limpahan keju.. tapi makan sekeping terus kenyng sbb sekali dgn set tu, ada mushroom soup dan garlic bread... mmg kenyang dulu la.. 

So, sapa yg suka makan keje, mmg terbaik lah pizza yg baru ni.. hrganya yg set utk dua org RM31.50 shja.. cukup dgn air sekali la kan.. hmm.. lepas dah mengidam semlm.. Alhamdulillah... rezeki Allah..

p/s: asalnya nk g makan KFC, sbb de privillage card, tapi tak jadi sbb xde yg best pun KFC... hihi.. 

Catat Komen

5 Ulasan

  1. sy pun suka sgt cheese..suka beli mknn ada cheese..

    BalasPadam
  2. kena cuba juga nie...nampak menyelerakan...

    BalasPadam
  3. frust kadang2
    dalam advert bukan main best.hehehehe

    BalasPadam
  4. Sealalu tengok iklan dalam TV . Adehh terliur, fevret betul bab2 keju nie . Nyummnyum :P

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^