Tuesday, 2 April 2019

Yang Branded Tapi Limited Edition

Hai.. Barang Branded semua orang suka.. Tapi ada yang Branded ni... Maksudnya nilainya mahal gila... Kalau ko dapat ni macam ko dapat kuasai dunia...


Tapi, dah nak pupus dah yang Branded ni.. Payah nak dapat... Tapi kalau dapat... Ko jangan lepaskan... Ko usahalah untuk dapatkan... 


Apa barang tu?

Iaitulah... Wanita Solehah dan Lelaki Soleh. 

Memang limited edition...

Kalau dapat.. Untung sangat... 


Solehah atau solehnya seseorang itu bukan dilihat pada pakaian dan rupa... Pakai tudung labuh, berlitup purdah dan niqab tak semestinya Solehah... 


Berkopiah dan berserban tak semestinya soleh...


Nak dapatkan yang Branded Tapi limited edition Ni camne.. 


Iaitu dengan soleh dan Solehah kan diri sendiri.. Insha Allah.. Pasti akan dapat.. 

3 comments:

  1. Syukur tak terhingga andai kita antara yang limited edition atau memiliki seseorang yang mempunyai keperibadian limited edition itu..

    ReplyDelete
  2. tapi masih ramai lagi yang salah ertikan maksud tersirat dalam message seperti ini

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^