بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Fall In Love With Carote | Carote, pertama kali dengar nama ni macam pelik.. apakah???

Tapi itu tak jadi masalah... Google kan ada.. bila dicari.. owhh... Sahabat baik rakan di dapur rupanya. 

Jadi, cubalah ushar... 

Pertama kalinya cari di Shopee tapi macam tak banyak pilihan. Jadi, cari lagi di satu gerbang shopping mall online iaitu di Lazada. 

Menarik... Siap ada Official Store. Terus gigih jari menari di screen smartphone... Scroll dan terus scroll... Mencari yang mana berkenan dengan poket...

Ahhh... Boleh tahan harga... Jadi, masuk cart dulu... 

Sekali... 

Ting... Notification masuk... Terbeliak mata membacanya.. 

"Something in your cart drop price"

Terus jari klik... Tap!

Terbuntang mata... Rupanya yang diidamkan menjunam harga.. otak bagaikan dipukau.. jari laku menekan butang "Check out"... 

Masuk pin.. terus bayar.. fuhh... Lega.. dah bayar ..  tengok baki... Adehh.. macam menyesal... Tapi biarlah... 

Tanpa ditunggu satu hari ... Loceng rumah berbunyi..  

"Ding dong"



Reviews Carote pan
review Carote Pan

Terus saja.. suami meluru keluar.. menyambut barang yang dibawa penghantar pesanan ... 

Diri terus sambut barang dari suami... Hati berbunga ianya datang... 

Wahhh... Terus fall in love with Carote.

Malamnya terus mencuba... 


Reviews Carote pan
Reviews Carote pan


Wahh.. berbunga jiwa... Barang baik... Sememangnya mahal.. tapi berbaloi dan akhirnya tak menyesalkan. 

Memang betul fall in love with Carote pan yang dibeli...

Carote .. satu jenama cookware yang terkenal sebenarnya... Tapi mf yang ketinggalan... Haha... Dah ramai orang guna... Tapi MF benda mahal macam ni mana tau sangat... 

Tapi alah membeli menang memakai kata pepatah kan... Jadi, memang terbaik kualitinya. 

Design cantik, bebas kimia dan selamat ... Tambah pula dengan tawaran harga memang akan buat mana-mana suri rumah akan cair punya. Beberapa kawan MF sendiri dok tanya beli kat mana. Tapi malangnya... Bila tengok semula... Dah sold out... Nampak sangat kan.. memang laris produk ni.. 

Apa pun.. sebab MF dan fall in love with Carote ni.. dah masuk cart beberapa lagi cookware yang lain juga... Sebulan sekali boleh lah beli... Mahai oii... Pikir banyak kali nak beli.. haha... 

Review Carote Pan

1. Harga yang sesuai dengan kualitinya
2. Berat sikit tapi tapak yang lebar buatkan Pan ini stabil di atas tungku dapur biasa.
3. Tidak mudah melekat dan tidak calar. 
4. Mudah dicuci
5. Design pemegang yang ergonomik.

4 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. oh ingat ke carote ni apa rupanya periuk hehe :)

    https://www.aerill.com/

    BalasPadam
  2. Saya pun baru beli pan lebih kurang camni dari shoppee. best!

    BalasPadam
  3. ibu sy belikan..best guna..tak melekat,..basuh pun senang

    BalasPadam

Catat Komen

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama