div id='header-inner'>

STATISTIK BLOG NOVEMBER 2016

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Alhamdulillah.. masih diberi ruang dan peluang untuk mencoret blog.. walaupun berperang dengan masa serta tanggungjawab hakiki sebagai ibu, isteri dan juga jadi suri rumah tangga sepenuh masa buat sementara... Jadi, kena la manfaat masa tu sebaiknya untuk keluarga.

Walaupun begitu..tetap rasa syukur sebab dapat tingkatkan blog dari bulan sebelum nya.. alhamdulillah..



Teruja juga lihat blog mariafirdz.com mula masuk Ranking di Indonesia... Alhamdulillah.. terima kasih buat blogger Indonesia yang sudi jengah, komen dan beri motivasi untuk Blog ini... 

Pageview dan unique view juga semakin meningkat.. dan bulan ni juga Pageview dah capai 9 juta... Alhamdulillah.. 

Dulu MF pernah lihat kejayaan dan pencapaian seperti ini pada blog popular... Tapi tak sangka MF mampu untuk buat kan blog MF sampai tahap macam ni... 

Walaupun identiti MF orang tak kenal.. tak tayang muka.. tapi alhamdulillah ada yang percayakan MF.. terima kasih sangat-sangat... Terutama kepada pengiklan yang sudi bekerjasama dengan MF dan beri kepercayaan kepada blog MF untuk iklankan produk anda... 

Terima kasih atas sokongan semua... Terutama keluarga MF yang banyak beri sokongan dan ruang untuk MF terus berblog... 


Catat Komen

4 Ulasan

  1. tahniah sis! semangat membara bila blog kita jadi rujukan berguna untuk pembaca kan ;)

    BalasPadam
  2. salam wah wah teringin jugak tapi blog pun malas update :D

    BalasPadam
  3. Tahniah MF..nak kene jadi anak murid ni..hehe

    BalasPadam
  4. Berbunga2 hati tengok statistik hari2 cmni.
    Kena menuntut dengan sis la pasni.

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)