div id='header-inner'>

PELIKAT PANTS KANAK-KANAK MURAH DARI ZIWANI TEXTILE

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Pelikat Pant??? Tahu kan... popular pelikat pants ni selepas jadi trending satu ketika dulu... iaitu kain pelikat dibuat seperti cawat dan diletakkan getah pada pinggang dan cekik pada kaki seluar... Tahun lepas memang meletopp fesyen ni.... rata-rata pakai seluar ni... tahun dah reda sikit fenomena fesyen tu... tapi ada satu company ni, masih teruskan dengan fesyen Pelikat Pants ni... cuma  designnya bukan macam cawat, tapi betul macam seluar tapi dibuat dari kain pelikat. Syarikat yang dimaksudkan ialah ZIWANI TEXTILE, iaitu satu syarikat 100% bumiputera yang menghasilkan Blouse, Jubah dan Pelikat Pants merupakan satu produk utama keluaran ZIWANI TEXTILE

Alhamdulillah, berpeluang merasai hasil tangan ZIWANI TEXTILE sendiri... dah yang bestnya masa MF dapat seluar ni, guna alamat kampung... sekali buka parcel, Abang MF nampak... apa lagi... terus dia berkenan... mula la dia tanya harga untuk dewasa... siap request lagi minta kalau ada pelikat pants dewasa berpoket... haha... camne tu Pengurus Ziwani Textile... permintaan pelanggan tu... 


Bila dapat seluar ni.. wah.. bukan main teruja MF.. sebab dok bayang dah mesti comel kanak-kanak seperti kakak dan adik pakai... Pelikat pants ni universal, lelaki perempuan boleh pakai... takde masalah... tak kan nampak janggal.. memang smart... 


Nampak tu kan... memang macho dan smart kan... comel cute je adik ni pakai.. 


Ni pula sedondon sekeluarga menggayakan pelikat pants... tak nampak janggal kan... nampak sweet je.. 

Lagipun, pelikat pants ni boleh digayakan di mana sahaja, nak buat pakai jenjalan santai, shopping ataupun nak buat tidur... sebab seriously, kainnya yang lembut dan selesa gerenti tak panas punya... 

Info Pelikat Pants dari Ziwani Textile:
  • Kain yang lembut dan selesa untuk kanak-kanak kerana menggunakan kain pelikat tenun 5000 cap Ayam Serama/Mangga.
  • Jahitan yang kemas terutama di pinggang yang bergetah dan dibahagian kaki.

Harga
Harga Pelikat Pants Ziwani Textile :

Saiz A (1,2,4,6 Tahun)
Retail : RM 15
Borong : RM 10

Saiz B (8,10,12 Tahun)
Retail : RM 25
Borong : RM 15

Saiz C (S, M, L, XL Dewasa)
Retail : RM 40
Borong : RM 25


Hubungi :
Puan Wani : 013-779 1601 
Puan Hazlina : 019-944 2889

Website : 


Instagram : 

Catat Komen

1 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)