div id='header-inner'>

Mencabar Update Entry di Hujung Minggu dan Hari Cuti

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Cuti bakal menjengah... makanya kena sedia mental bahawa pageview akan menurun sedikit...


Ada orang terus tak Update ujung minggu dan hari cuti... MF tetap Update walaupun sehari satu entry... 

Tak hadap Blog pun..kadang siap entry autopublish je... 

Mencabar nak dapat pageview tinggi hujung minggu ni... biasa setiap hari lebih 20k tapi hujung minggu ni target 10k je cukup dah... 

Kalau dapat 20k hujung minggu atau hari cuti kena cari perkara Viral di Facebook untuk Update la... tapi MF takde lah sangap sangat nak kejar pageview kan.. lagipun ini Blog perkongsian ilmu bukan Blog Viral atau blog Gosip... jadi yang patut-patut je kita Update..

Apa pun.. berblog biar enjoy... tak payah nak kejar sangat... asalkan kita berblog ikut rentak sendiri dan tak bebankan diri sendiri... walaupun berblog ini hanya hobi... 

Catat Komen

7 Ulasan

  1. ini pun dah cukup power ni ..
    MG daily view dah kelaut

    BalasPadam
  2. Betul..berblog sambil hati ceria..itu lebih baik.

    BalasPadam
  3. huhu..mmg mencabar..tapi tggi gk pagrview ni..

    BalasPadam
  4. betul tu.. berblog xyah nak bebankan diri. kita enjoy je. Ainaa punya pv pun merundum jatuh sbb dh berbulan2 xupdate hehe

    BalasPadam
  5. Ikutkan Reen dalam kategori kejar pageview.. Tapi.. Lepas baca entry kak maria ni.. Betul jugakan. Tak perlu kejar sangat yang penting enjoy..

    Bila enjoy, in sya Allah yang baca blog kita pun enjoy juga.

    BalasPadam
  6. tahniah..seronok tengok pageview akak...keep up the good work!

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)