div id='header-inner'>

Bahan Bacaan Offline Jadi Sumber Idea Update Entry

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)



Bahan Offline masih relevan walaupun zaman sekarang ramai orang dah kurang membaca secara Offline ni..

Orang sekarang banyak dapatkan maklumat dan info dari Internet dan media sosial... namun, majalah dan bahan bacaan Offline masih lagi relevan bagi MF sebab tak semua bahan Offline ni ada dalam Online...

Dan bahan bacaan sebegini bila dibaca boleh jadi sumber Info untuk MF Update Entry...

Caranya MF taip je tajuk yang menarik serta Info menarik secara ringkas dalam Phone, dan ada masa baru Update dengan entry lengkap olahan sendiri dan publish... kalau tak sempat publish pun siap dalam draft...

Jadi cara ni buatkan kita tak putus idea untuk Update Entry setiap hari...

So, sesekali belilah majalah atau bahan bacaan Offline untuk cari idea untuk Update Entry...

Macam MF ni bila balik kampung tak payah nak beli majalah... stok majalah lama memang penuh almari sebab adik beradik MF memang kaki membaca sejak dari dulu lagi...

Catat Komen

4 Ulasan

  1. Bestnya bila semua adik beradik minta membaca ni... pasti bahan utk blog pun banyak yg nak dikongsikan :)

    BalasPadam
  2. Betul..bahan bacaan juga penyumbang idea untuk dikongsi di blog..

    BalasPadam
  3. membaca memang bagus...banyak pengetahuannya...lagipun bahan bacaan offline ni kadang2 ada sentimental value nyer jugak kan?...thanks for sharing salah satu cara update entry bila ketandusan idea...^_^

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)