div id='header-inner'>

Bayi Tak Perlukan Bantal!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


sebab tu kat hospital tu mana la sediakan bantal.. sebab untuk pembentukan tulang belakang... 
Kalau nak buat bantal pun, biar jenis berlekuk tu...

Tapi takde bantal pun takpe.. lebih lena sebenarnya... 

Anak-anak MF lena aje tanpa bantal sampai besar.. kalau tidur berbantal pun kejap je.. lepas tu bantal ke mana, selimut ke mana, orangnya ke mana.. hehe.. 

Jadi, jangan risau kalau baby tidur tak berbantal.. sebenarnya bagus untuk tulang belakang dia..

Catat Komen

6 Ulasan

  1. hai. terima kasih kerana sudi join GA sy. dan link blog awak dah sy masukkan dalam bloglist sy. senang sikit nak blogwlking. :)

    BalasPadam
  2. Fariza tidur bantal..tapi dah besar ni tak pakai bantal..ahaaha

    BalasPadam
  3. masa anak2 masih bayi dulu pun saya tak pakai bantal untuk mereka. nampak mereka tak selesa

    BalasPadam
  4. anak saya memang tido tak guna bantal....tapi yang si kecik ni perlu guna bantal yang tinggi...sebab ada severe reflux / gerd...mudah muntah balik kalau rata...huhu

    BalasPadam
  5. salam oh baru tahu.. terima kasih kak maria !

    BalasPadam
  6. Anak saya memang tidur tak pakai bantal. Nak bantal macam mana, kalau dah lasak semacam je. Kejap beralih sana kejap beralih sini. >,<

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)