div id='header-inner'>

Fenomena Biasa Pabila Musim Raya Zaman Facebook!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Fenomena Biasa kan...
Bila ada orang post pasal ni mulalah kata cemburu lah...
Busuk hati... Buruk sangka...
Tapi hakikatnya...
Kebenaran itu memang pahit kan...
Harap ramai suami sedar hakikat yang pahit ini...


Nak cari suami cemburu memang susah sangat sekarang... 
Kalau suami cemburu dikatakan suami tak sporting.. Tak moden.. Tak open minded... 

Tapi suami cemburu dan cerewet itulah yang bagus...
Kerana dia sayang isterinya dan tak mahu isterinya dijamu oleh mata-mata orang yang bukan mahram.bagi isterinya... 


Memang fenomena biasa... 
Tapi boleh jika kita semua amalkan yang betul dari yang biasa...

Betulkan yang biasa...
Biasakan yang betul... 


Nak lebih faham...
Bacalah dan renungkanlah...



P/s: Entry ni untuk renungan dan muhasabah diri bersama... Alhamdulillah..  Setakat ni MF takde jumpa lagi gambar dan adegan peluk memeluk suami isteri kat Facebook tu... Setakat gambar sedondon tu banyak la... Alhamdulillah... Meriah raya... Moga takdelah gambar ekstrem suami isteri raya kat Facebook atau blog ye... Yang ekstrem tu simpan je kat telefon masing-masing... Tak perlu dipertontonkan...  

Catat Komen

0 Ulasan