Harum Manis | Rezeki Dikongsi Bersama

6
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Alhamdulillah... Rezeki Allah dikongsi bersama... 

Kisah semalam... Rezeki kami... MF ada juga teringin nak makan mangga harum manis yang pernah popular bulan lalu... Sana sini orang update pasal harum manis... Pernah juga hampir nak order... Tapi tak jadi... Sebab suami suka mangga masam kan... 

Jadi.. Keinginan tu berlalu begitu sahaja... Anggap je bukan rezeki nak merasa... Tapi rupanya doa tu mungkin Allah simpan kan.. Allah tunaikan juga... Semalam dapat rasa mangga harum manis ni secara percuma..

Kawan suami yang juga merupakan salah seorang pelanggan tetap Homemadestickers... Yang beberapa kali tempah baju heat press dari kami... Alhamdulillah... Dia tolong kami... Kami tolong dia... Allah permudahkan urusan kami... Dan Allah berikan rezeki untuk dia dan dia kongsikan dengan kami... 

Alhamdulillah.. Moga lapang rezeki sahabat... Kawan suami juga kami pernah pergi kenduri kahwinnya beberapa bulan lalu... Isterinya tengah hamil anak sulung lagi... Alhamdulillah... Dari kawan alam maya... Jadi kawan realiti... Dan insha Allah jadi kawan sejati buat suami... 

Diorang ni jadi kawan pun sebab berkongsi minat yang sama itu, Rim BBS... Alhamdulillah... Group yang suami tubuhkan atas minat dia... Dia dapat ramai kawan dari seluruh Malaysia... Senang nak jenjalan... Jika ada masalah terutama bab kereta... Setiap negeri ada kawan... Insha Allah.... Itulah pentingnya kawan... 

Alhamdulillah... Moga Allah berkati dia... Rezeki Allah kan.. Wajib dikongsi bersama.. Moga Allah lapangkan lagi rezeki kita... Alhamdulillah... Lepas lah keinginan nak merasa harum manis... Alhamdulillah... 

Catat Ulasan

6 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. alhamdulillah..rezeki yang tak disangka kan Maria...syukur...ada juga teringin nak makan,tapi xnak fikirkan sangat sbb susah nak dapat..lagi satu takut pulak baby dalam perut ni ngences...hehe

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...
    nyaman nyer harum manis.
    kalau da rezeki, tak ke mana kan.

    BalasPadam
  3. sedapppnya. nasib xpreggy.hehe

    BalasPadam
  4. bestnyaaa . kat umah pon dah banyak pelam dgn kuini ni

    BalasPadam
  5. heee tak tau macam mane rasenye
    tapi bg ayu semua mangga pon sedap
    xkisah la masam ke manis ke masin ke
    semua ayu sebat asalkan namnya mangga
    heheheh alhmdullilah rezeki kak MF

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan