Hadiah Menang Pertandingan Bowling

Maria Firdz
11
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lama suami tak bersuKan... tambah sejak nama  dia tersenarai dalam medical board... jarang sangat la bersukan...

Sekali semalam dia kata ada pertandingan bowling antara cawangan tempat kerja dia.. Bukan main semangat dia... Siap ada baju jersi lagi... MF sekadar bagi moral support la... Moga-moga dapat menang...

Sekali balik kerja... Tengok ada hadiah ni atas sofa.... Senyum je la Tengok... Tahu dah dia menang... Alhamdulillah...


Suami tak buka...sebab dia nak MF yang bukakan hadiah tu... Air tangan isteri... Hehe...

Sekali bangun awal pagi... Sebab MF tertido awal... Ambil la nak buka... Uikk... Berat... Tapi ada bunyi... rasa macam bunyi beras je... MF buka la tengok... Sekali tepat la tekaan MF...



Hadiah beras Cap Rambutan 5kg... 

Hehe... Tak pernah dapat lagi hadiah sebegini... Unik la juga hadiah ni... 

Alhamdulillah rezeki... 
Tahniah buat suami sebab berjaya buktikan dikau boleh menang Di alam realiti bukan sekadar game di tablet dan phone sahaja... Hehe... 



Psst: MF tak pernah main bowling moden... Bowling tradisional pernah la... Bowling moden main kat phone je.. Selalu lawan dengan suami... Hehe... 


Catat Ulasan

11Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. unik sungguh..dah lama saya tak singgah blog MF..Terasa rindu pulak..

    BalasPadam
  2. Tahniah! Rezeki tu dpt hadiah beras. Save dah bajet beli brg dapo.

    BalasPadam
  3. Tahniah dapat beras..cap rambutan tu..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..tambah bekalan untuk seminggu tu..ehhehe

    BalasPadam
  5. hahhaa wow hebat.. menarik idea hadiah tu. Tahniah, jimat duit nak beli beras sebulan tu.

    BalasPadam
  6. Beruntung dapat beras camni.... cap rambutan lagi... hehe tahniah kak maria !

    BalasPadam
  7. Tahniah buat suami Maria,, hehehe bg beras ok jugak kan..

    BalasPadam
  8. wah hadiah beras? heheh pelik juga ya main bowling dapat beras :D

    jemput join sis :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    BalasPadam
  9. sllu beras bungkus cm hamper je tu..
    alahaii buat suspen je..
    mesti besar jugak kotak..
    tahniah utk asben akk..

    BalasPadam
  10. Saya pulak tak pernah main bowling pakai jari saja :) Baru aje balik dari bawa superheroes pergi main bowling. First time selepas 4 tahun tapi saya jadi penunggu khazanah jer. Tukang ambil gambar sambil makan-makan coklat :)

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !