Wayar Kabel USB untuk Tab

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Lega rasanya... Lepas ni tak payah nak usung netbook lagi... Segalanya mudah bila dah ada wayar cable USB yang boleh connect dengan tab... 

Wayar ni boleh guna untuk sambungkan pendrive, portable harddisk, USB keybord dan yang boleh connect dengan USB... Memang mudah la nak buat kerja lepas ni... Apa sahaja dalam pendrive boleh disambungkan terus ke tab... Takde lah berat nak usung netbook atau laptop lagi... Setakat nak edit-edit atau nak email kerja-kerja guna ms word takde masalah dah... Gambar pun boleh transfer je terus.. 

Wayar ni suami MF belikan di kedai komputer ALL IT di KL Festival City... Kat Plaza Lowyat pun ada jual... Harga kabel ni RM21.90... Ni untuk connect dengan tab.. Untuk yang connect dengan smartphone pun ada juga... Harga sama je... Suami pun ada juga satu... 

Memang MF dah tak bawa netbook sekarang...bawa tab je... Ringan dan mudah... Alhamdulillah... Ringan kerja... 

Terima kasih juga buat suami yang bersusah payah belikan ni... Demi nak ringankan beg cikgu yang lagi berat dari beg muridnya... Hehe... 




8 Ulasan

  1. Assalamualaikum.. anda kena tag dekat http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    BalasPadam
  2. Cik akak ads dah satu...senang sikit nak berangkut..hihi..

    BalasPadam
  3. ada ye..boleh beli nanti..memang memudahkan kerja

    BalasPadam
  4. selamat malam..singgah sini jalan jalan..hehehe...
    ruang iklan + review blog/ business dibuka :D
    jom join giveaway juga :D jgn lupa singgah blog Syira Lokman..

    BalasPadam
  5. Ada tab memg senang keje..akak sejak de tab lappy dh xbwk..kalo x gi keje sebelah beg tgn sebelah lg beg laptop

    BalasPadam
  6. Cn sggup lg berlaptop le skolah,puas skrin besar,nk buat keje pn sng ;)

    BalasPadam
  7. Dulu ada juga nak cari kabel ni..tp.lepas tu dah.lupa...lg pun,suri rumah ni rasanya x perky.sangat kot..sbb duduk rumah je.

    BalasPadam

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ