Group Mama Blogger Malaysia (GMBM) @Facebook!

9
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


MF memang suka je join group kat facebook... untuk tambah ilmu dan bertukar-tukar pendapat.. banyak group parenting yang MF join dan tak terketinggalan group blogger. Dan terbaru MF join group blogger... iaitu group mama blogger.. khas untuk para ibu yang ada blog. group ni ditubuhkan hasil idea kak Kathy Arbain. 

Group ni kecil je ahlinya, sebab syarat utama nak join group ni.. blogger malaysia yang bergelar ibu... asalnya group ni hanya aktif di facebook.. tapi lepas admin suarakan untuk tubuhkan group whatsapp.. ramai yang bersetuju join... MF pun tak terketinggalan ... sebabnya, group ni hanya ada wanita sahaja... jadi takde masalah tentang ikhtilat...

Alhamdulillah.. group ni makin meriah.. macam cerita dan celoteh... cuma suram sikit bila hujung minggu dan cuti.. sebab masa dengan keluarga kan... tapi rasa makin erat walaupun tak pernah bersua muka... 


Kat group di facebook.. banyak share dan ping entry, tapi whatsapp.. banyak sembang santai, share resepi, tip, petua dan ilmu-ilmu kewanitaan dan keibuan yang lain... Alhamdulillah.. takde langsung point mengumpat, mengutuk atau mengata orang dalam group ni.. memang happening dan sporting group mama blogger  ni.. di blog pula.. setiap ahli buat bloglist khas group mama blogger...

blogger yang bergelar ibu nak join group ni.. boleh PM kak khaty untuk request.. atau request di sini.. 

terima kasih buat kak kathy atas iniasetif untuk wujudkan group ini...


psst: untuk mama blogger saja tau! bapa blogger tak dibenarkan. hihi

Catat Ulasan

9 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. x de chance utk org bujang ... heeee

    BalasPadam
  2. bila boleh dapat masuk dalam group tu...

    BalasPadam
  3. Hehehehe.. seronok baca entri sis ni.. Yup,tiada aktiviti menjoyah,menjemah,meretis dan menewbie.. Di sini kita sama,pangkat yg sama kepada anak² kesayangan kita..

    BalasPadam
  4. Best sangat.
    Sampaikan tak terbaca pun ada. Punya meriahnya.

    BalasPadam
  5. terus klik join this group..hehe. thanks for sharing this MF :d

    BalasPadam
  6. mai singgah dari group yang sama :)

    BalasPadam
  7. Baru tau ni. Sedih...
    Tapi nak join jugak.

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan