Kain Corak Kepala Anjing!

Maria Firdz
9
Sumber: whatsapp
Hati-hati beli kain sekarang ni... 
Corak yang tersembunyi...

Jika sekali pandang memang tak perasan, tapi bila dibelek betl-betul, itulah corak kepala anjing... 

Licik betul nak mempermainkan orang Islm ni...
Dari gambar tu, seolah-olah tu kain chiffon berbentuk halfmoon.. 
Hati-hati la membeli ea... 

Aku jenis suka warna plain je... kurang berkenan dengan tdung bercorak... 
Memang kena berhati-hati... 

Catat Ulasan

9Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. betul ke ni tudung??bukan skarf..??kadang2 ada jugak skarf yang non muslim guna..kalau betul tudung ini memang betul2 kurang ajar le siapa yang buat macam ni..

    BalasPadam
  2. jahatnya agenda dorang ni..dasar k***r..eee..geram

    BalasPadam
  3. bahayanyaa sekaranng ni

    jom tutup aurat.
    http://conan2657.blogspot.com/2014/11/file-152-kes-ketenangan-kl-20.html

    BalasPadam
  4. bahaya sangat zaman sekarang ni kan...huhu

    BalasPadam
  5. Memang kena behati hati membeli kain bercorak ni

    BalasPadam
  6. Allah Hu Akhbar.
    macam macam kan skrg ni.

    ppsstt: alhamdulillah kedua ank cikgu tak kena kuning :)

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !