Keyword Popular: Celcom Wifi Hotspot

Maria Firdz
14

Carian popular melekat dalam blog sejak minggu lepas... Rupanya, Celcom sekarang dah buat promosi baru, iaitu memperkenalkan Celcom Wifi Hotspot Free... tapi hanya kawasan tertentu yang ada celcom wifi free ni... 


Boleh semak kawasan tersebut di sini: http://www.celcom.com.my/personal/plans/wifi/coverage-areas-map-check atau boleh dikesan dengan sticker ni:

Wifi ni memang free, untuk laptop, tablet atau mobile, Tapi untuk bukan pelanggan celcom first kena subsribe untuk melanggan:

Caranya:

How can I subscribe to Celcom First WiFi Day/Week/Month packages?
Step 1: SMS 'ON WIFI' sent to 22188
Step 2: Select 'WIFI DAILY','WIFI WEEKLY' or 'WIFI MONTHLY' and 'YES'.
You'll received your WiFi ID (Mobile Number) and Password. It will deduct directly from your mobile credit.

ni pula cod SMS untuk Celcom Wifi Hotspot

Lain-lain maklumat dan pertanyaan, boleh RUJUK SINI.

Catat Ulasan

14Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. eh sis dh tukar header dan background ye..cntknye kaler hijau :-)

    BalasPadam
  2. Klo ada dalam coverage selalu, memang untung la kan??

    BalasPadam
  3. Owh, ada free ke. Lepas terminate celcom broadband dah takda pa2 hubungan dgn celcom dah pastu... Hehe

    BalasPadam
  4. Wahh.. untung klu rumah termasuk dlm kawasan ni.. internet free.. :D

    BalasPadam
  5. Tak berapa paham..nanti saya try tengok..macam berminat nih..

    BalasPadam
  6. wahh ramai yang cari ty yer.. nak cari jgk la

    BalasPadam
  7. Nice info tapi kawasan saya ni tak termasuk kot.

    BalasPadam
  8. bestla ada wifi hotspot free tu..tapi yg tak bestnya tak semua kawasan ada

    BalasPadam
  9. Akak selalu beli line tenet minthly percuma wifi free tp area rumah xde plak

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !