Kegilaan Sticker di Facebook!

Maria Firdz
14

Facebook menambah lagi fungsi di kotak komen..
sekarang ni malas nak taip, boleh je komen dengan animasi kartun yang comel-comel...

Aku pun ada juga la download yang free, beberapa kartun comel, seperti panda, kucing dan ayam.. 
Comel juga kan... 

Komen dengan icon dan animasi yang bergerak-gerak gitu... hehe.. 
Tak perlu taip panjang-panjang dah la..
Kartun tu menafsirkan apa yang hendak diperkatakan.. jangan salah tafsir dah la kan.. 

Catat Ulasan

14Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. Comel kan sticker2 tu...tapi besar gak kann

    BalasPadam
  2. tapi akak kurang suka la..kadang2 kita punya status nak mintak pendapat dan sebaginya..tapi penuh dengan komen2 sticker je..macam semak pun ada..:)

    BalasPadam
  3. mmg comel tapi besar.... hehe.. (dtg sini balas kunjungan.. siap follow sekali) :D

    BalasPadam
  4. tak guna lgi untuk komen2..hehe..
    jemput join.. :) http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-saya-nak-keychain-ch-2.html

    BalasPadam
  5. ada orang lemas pulak guna sticker2 ni... hahaha

    BalasPadam
  6. Mcm2 dah.. seronok juga klu sesuai tmpatnya.. :)

    BalasPadam
  7. Ha'ahh...sticker tu comel tapi macam semak sikit bila tengok...kepala pun jadi macam serabut jek...huhuuu

    BalasPadam
  8. baru download sikit..hehe..kalau dah semua comel memang jadi kegilaan la jawabnya..hehe

    BalasPadam
  9. Huhuhu tu la skrg ramai komen pkai sticker..

    BalasPadam
  10. comel2 sticker nyer...tu yang senang...letak sticker jer...

    BalasPadam
  11. Kita tulis panjang-panjang dan penuh details pun orang salah tafsir inikan pulak guna sticker. Saya ni FB buat tukun mutiara. Memang berhabuk. Dah ada stickers macam ni pun saya tak tahu ^_^

    BalasPadam
  12. Sekadar tengok ja, belum pernah try lagi...nampak comel-comel jer semuanya.

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !