WW ~Ragam Pelanggan~

Maria Firdz
9

Bagi peniaga online terutamanya..
Inilah antara asam garamnya...
Kadang pening kepala, kadang nak tergelak pun ada...

Akhirnya... Sabar aje lah... Walaupun kadang-kadang geram...


Posted via Blogaway: Entry Autopublish

Catat Ulasan

9Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. hehehe.. kan.. kan.. sy pun dulu takut gak nak beli online tapi xde la smpi mcm ni sekali..

    BalasPadam
  2. segala mcm nak tu apahal....alahai mesti dia tu trauma dgn citer2 kawan dia kut beli brg tp x sampai

    BalasPadam
  3. susah..kan??padahal perkhidmatan pos laju ni dah bertahun berzaman da..tapi masih lagi tak ramai yang tau cemana nak guna,bila barang sampai,berapa kena bayar,pos bila sampai bila...adoi..susah betul..

    BalasPadam
  4. Kalau macamni punya orang tak niaga ngan dia pon tak der hal la ..

    BalasPadam
  5. kalau camni, tak jual kat dia pun tak pe kan..macam macam

    BalasPadam
  6. Lorrr ada jugak macam ni?
    Saya dah banyak kali beli online, alhamdulillah xde masalah.
    Kan ada account no penjual, simpan that 1.
    Can used to trace the account holder at bank (tapi bagitau ni kat polis lah duly. Sendiri mana boleh trace.)

    BalasPadam
  7. Hahaha..smpkan sijil nikah ic anak pun nak..adoii..nk beli online kne bijak la..kne tgk dlu testimoni cust n selidik dlu latar belakang penjual..history dgn customer kan...kalo bleh join page yg memaparkan penjualonline yg tipu

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !