div id='header-inner'>

Aktiviti Makan-makan Dikala Hujan!

Rezeki dikala hujan...
Santai-santai petang... Makan ramai-ramai... Memang betul boleh release kan tension...

Rezeki dikala hujan...
Ubi kayu rebus dengan sambal ikan bilis
Cekodok pisang
Puding buih bersama kuah susu
Cempedak goreng...

Memang menyengat...
Terima kasih buat yang menjamu...
Moga terus dilapangkan rezeki...

Alhamdulillah...
Rezeki Allah...


Posted via Blogaway: Entry Autopublish

Catat Komen

13 Ulasan

  1. ubi rebus cicah nyok muda sedapnya..hujan2 apa nak di kata..mkn xapnadng org sebelah dahh..

    BalasPadam
  2. Musim hujan apa saja masakan yang panas2 memang sedap dimakan...pelik juga ye..bila musim hujan perut ni asyik lapar je ye

    BalasPadam
  3. Hujan2 macam ni, makan sedap.. tidor pon.. lagi sedap..... ^^

    BalasPadam
  4. Bila hujan ja perut lapar semacam kan..tapi memang best la time gini dapat makan macam2 menu yang sedap2..rezeki tu

    BalasPadam
  5. mmg terbaik lah kalau hujan2 mkn ubi kayu rebus dgn sambal ikan bilis tuuuuu

    BalasPadam
  6. ya allah time2 hujan dpt mcm ni memang best lah..
    pos sikit kak..bhehee..

    BalasPadam
  7. Cekodok pisang mmg sedap klu makan waktu hujan.. kena dengan secawan teh o panas.. pehh.. :D

    BalasPadam
  8. sedapnya ubi rebus cicah sambal ikan bilis tu..adeshhh teringin pulak

    BalasPadam
  9. Makanlah apa saja kalau tengah hujan tu confirm best je kat anak tekak, kan?
    Especially kalau yang panas.

    BalasPadam
  10. Tiba-tiba jer terasa lapar bila tengok menu ni...sedapnya ubi kayu....

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)