div id='header-inner'>

Tanda Diri Semakin Matang!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Tanda diri semakin matang...

Diam itu lebih baik...
Melayan isu remeh temeh, buang masa je fikir yang tak penting dalam hidup...
Tambah-tambah fikir pasal orang kata kan.. 

Enjoy the happy life...
Ignore the negative person...
Always thinks positive..
Silent is better...

Tambah kalau kat laman sosial...
Kalau balas membalas komen lagilah tak berkesudahan...
Senyum, diam dan biarlah nak komen apa...
Melayan lagi buang masa... Dan menjadikan kita sama level dengan orang yang mengata...

Catat Komen

4 Ulasan

  1. setuju tu akak...

    singgah dari

    http://jmbelog.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. Alamak. Sy kadang2 diam kadang2 tak. Ikut mood. Masih belum matang sepenuhnya mungkin. Slow2 berubah :)

    BalasPadam
  3. salam setuju ! kat laman sosial saya dah slow down dah jarang sgt uodate nak nak fb

    BalasPadam
  4. diam tu lebih baik.
    fb aida pun da diam ha ha ha...
    malas nak post status.
    aida rasa if di fb seolah2 kita paksa org baca status kita, life kita, cerita kita.
    nanti menjadikan apa2 perasaan negatif, .....
    nak tau, baca blog. lebih suka blogging.
    org suka, org klik. if not, kita dan dunia kita jer.

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)