20 Koleksi Menu Berpantang!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Jumpa koleksi resepi dan menu untuk wanita dalam pantang...
dari page Info Hamil...

MF abadikan di blog ini sebagai rujukan akan datang.





















Resepi ni, menarik tapi tak tau la sesuai dengan badan ke tak... sebab tak semua bahan dan badan tahan dengan menu yang ada...

Tapi menu yang paling sedap ketika berpantang ialah:

Sup ikan haruan resepi Mak MF dan juga Sup Ikan Merah resepi dari air tangan suami MF... tak bersalin pun boleh termimpi nak makan... tapi suami kata, tu menu special dalam pantang, dalam pantang je la dia akan masakan... huhuhuhu...


Sumber info grafik: Page Info Hamil

Post a Comment

3 Comments

  1. banyak menu berpantang ni... bookmark mana taw inshaAllah akan datang boleh guna

    ReplyDelete
  2. boleh save ni..tapi masa berpantang mak yang masak..ehhee

    ReplyDelete
  3. aida sgt suka masakan mak time pantang dulu.
    aida ni amalkan pemakanan kolot. apa yg boleh, apa yg x boleh, semua aida follow :)
    nasi panas2. air panas2. nyaman diri yg kurang sihat, kan.

    air halia madu tu kan, time aida gi urut kat spa dekat dgn umah ni, after sessi urut, mesti serve secawan kat kita. punyer la sedap!!!

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^