Ticker

6/recent/ticker-posts

Facebook Update | Taip Status Dengan Background Cantik!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Facebook Update lagi... nak suruh orang terus kekal guna Facebook... semestinya dia akan Upgrade untuk kelihatan cantik dan menarik...

Facebook Update | Taip Status Dengan Background Cantik!

Facebook Update | Taip Status Dengan Background Cantik!


Kali ni Facebook tampil dengan kelainan... taip status dengan pilihan Background dan reka bentuk tulisan pilihan yang disediakan...

Penuh warna warni la status Facebook pagi tadi...

Nak dapatkan status camni kena la update aplikasi Facebook... Baru boleh guna...

Teknologi sentiasa Upgrade dan Update... kita pun kena la update diri dan Upgrade iman setiap masa... seiring dengan perkembangan dunia hari ni..


Catat Komen

3 Ulasan

  1. o.. update app di henfon je ye? dekat pc tak leh ye? heee... patut lah tengok post orang lain lawa2 aje..

    BalasPadam
  2. Facebook sekrg semakin maju sejak di upgrade ni..

    Btw jemput join giveaway saya! Hadiah Shade Dough [Lip Bait] Hanis Zalikha utk 5 pemenang!
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^