GuidePedia

9

Jadilah wanita yang sombong... Hanya bercakap dengan yang dikenali sahaja... Bercakap yang perlu sahaja terutama dengan lelaki ajnabi...

Biarlah sombong kerana menjaga maruah!!!

Jadilah isteri yang sombong dengan lelaki lain termasuk lah kawan sendiri walaupun di laman sosial...

Menjaga maruah sebagai isteri itu adalah wajib dan tanggungjawab isteri terhadap suami!!!

Jadilah wanita yang sombong kerana maruah!!! Usah menggedik...

Jadilah seperti mawar berduri...
Indah dipandang, namun yang berhak sahaja mampu memetik mawar tersebut!!!

Jadikan wanita yang mahal maruahnya... Wajahnya mahal untuk dipandang... Sombongnya hanya kerana pertahankan maruahnya...


Posted via Blogaway: Entry Autopublish
Thanks for reading: Saya Memang Sombong!!!

Catat Ulasan

  1. tq for sharing..

    betul tu..tak rugi jika digelar sombong untuk menjaga maruah :)

    jemput singgah ke blog huda..sudi2kn join 1st GA :)

    BalasPadam
  2. tq for sharing..

    betul tu..tak rugi jika digelar sombong untuk menjaga maruah :)

    jemput singgah ke blog huda..sudi2kn join 1st GA :)

    BalasPadam
  3. Betul. Jangan buang masa melayan lelaki yang tidak ada faedah pada diri. Perempuan yang bermaruah tidak akan bergurau-senda dengan lelaki yang tidak dikenali.

    BalasPadam
  4. Sombong pada tempatnya demi menjaga maruah diri..

    BalasPadam
  5. Biar la orang cakap apa pun, kita tahu kita tak buat salah :)

    BalasPadam
  6. Buat baik biar bertempat kan.
    Sekali-sekala kene sombong juga kalau nak jauhi benda x baik.

    BalasPadam
  7. Btul tu Maria ..Nice sharing dear

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top