Selamat pagi...

Pagi nih rasa nak buat sarapan.. Biasa makan roti sapu planta je... Hari ni terlebih rajin... Hhhe...

Tengok dalam peti sejuk ada sosej breakfast...oblong dan kentang... Ok... PA kan ada... Terus menggunakan khidmat PA lagi...

Mengurangkan sedikit kalori dan kolestrol..s3bab tu aku panggang guna PA... Kalau goreng bertambah minyak lagi...

Panggang oblong...dan sosej.... Dah siap panggang kentang dan akhir sekali bakar roti yg disapu planta...

Dihidangkan dengan air coklat panas... Sos pedas dan mayonis serta ditambah keju...
Ala-ala Barat betul resepi sarapan pagi nih...
Hehe...

Nih je lah yg mampu ku sediakan... Jangan nak buat selalu ea... Tak berapa nak sihat lah kalau amalkan selalu... Sesekali tak pe kot kan...

Korang sarapan apa pagi nih??? Selamat berkerja dan bersarapan... :-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 تعليقات

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. walaupun simple tetapi tetap sedap di tekak ni...akak percaya mesti sedap ni...akak hantar pinggan mintak sikit boleh?

    ردحذف
  2. sedap juge skali skala makan cenggini... =)

    ردحذف
  3. sy hari2 mnum Vico kt opis..ujung mnggu mama msk..hehe..

    ردحذف
  4. sedap tu.. seronoknya bangun pagi dapat breakfest macam ni. ala2 western lak.


    Entri Baru Update: BFF Ke 200

    ردحذف
  5. Sedap.. sesekali kena ikut selera tekak juga, klu nk fikir sihat je nnti terlepas nikmat makan pulak hihii.. Best :)

    ردحذف
  6. PA tu periuk ajaib ek? mmg best guna benda tu, sesuai untuk career woman yang buzi ! hehe

    ردحذف
  7. sesekali ok gk nih dik.... cpt n sedap mengenyang kan jugak... bagus betul pemanggang ajaib tuh kak mcm2 blh msk kt situ pastu cpt msk laktu

    ردحذف

إرسال تعليق

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

أحدث أقدم