div id='header-inner'>

Semua Pelajar Berkasut Hitam Tahun Depan - Dr Mazlee Malik

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Semua Pelajar Berkasut Hitam Tahun Depan - Dr Mazlee Malik | Berita yang menggembirakan kaum ibu... Tahun depan insha Allah akan dilaksanakan keseragaman semua pelajar Berkasut Hitam mulai tahun 2019.

Semua Pelajar Berkasut Hitam Tahun Depan - Dr Mazlee Malik
Sumber: Astro Awani
Full video : Tonton SINI

Fuhh.. Pasti mak-mak happy dengar berita nih... Mau tak nya.. Stress hujung minggu tenyeh kasut sekolah.

Harap buat baju warna gelap plak lepas ni.. Biru ke, hijau ke... Tak kisah asalkan  bukan putih. .

Tadi pun penat nak cari pencuci nak bagi putih... Segala petua orang share kat Facebook try buat tak berkesan pun.

Nak cari sabun cap kapak macam mak guna dulu, takde dah jual. Kalau ada pun kualiti dah tak sama macam dulu.

Jadi, harapan supaya baju sekolah ditukar kepada yang berwarna pun ok juga kan... Hehe... 

Catat Komen

0 Ulasan