div id='header-inner'>

Ketahui Penggunaan Data Internet dengan Aplikasi Internet High Speed!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Aplikasi yang baru beberapa hari diinstall tu pun terikut dari en.somi, tengok phone dia install.. daku pun install juga...

Mudah guna aplikasi ni.. dapat tahu berapa banyak penggunaan data internet kita.. sama ada kita guna wiFi atau pun Mobile Data..




ni yang MF printscreen dua hari lepas.. hari ni baru ada mood dan idea nak mencoret pasal ni.. Setakat hari ni, penggunaan data internet MF keseluruhannya ialah 1.5GB sahaja... 

Sikit je kalau setakat buka Facebook, sesekali update blog, buka video kat facebook.. dan sebenarnya jimat tenet guna phone, berbanding kita guna PC atau buat phone kita sebagai modem (hotspot)..

Ringan je aplikasi ni.. percuma sahaja di Play Store bagi pengguna Android..
Boleh KLIK SINI untuk download.

Bagi pengguna Apple dan Iphone, boleh la cari kat market hangpa.. hehe

Catat Komen

4 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)