Sebab Saya Suka Shopping Online!

3
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Masa belum ada internet banking..  rasa selamat je duit dalam bank tu...  tapi lepas daftar cimbclicks.... kena belajar tahan nafsu dan kedekut dengan diri sendiri..  kalau tak gjgit jari hujung bulan.

Tapi,  shopping online ni memang berhantu..  boleh ketagih kalau dah terjebak tu.. tapi memang seronok la shopping online...  en. somi pun suka shopping online... sport rim kereta pun dia beli online... order jauh nun di KL.

Salah satu sebab suka beli online... rasa seronok masa terima barang..  macam dapat hadiah je gayanya..  hehe


Tertunggu bahkan siap hitung hari nak terima barang yang diorder... 
bulan ni je MF dan suami banyak beli online... sampaikan bergilir-gilir Pos Laju,  Skynet,  Gdex ke rumah..  hehe... sampai dah kenal rumah dah..  hehe..  

Kami beli barang yang perlu la... dan semestinya berpatutan dengan harga.  

Kami pilih beli online sebab tak payah nak bersusah,  berpanas nak pergi cari... tapi tengok barang juga la..  ada barang kena juga ke kedai terus supaya puas hati... 

Yang pasti seronok shopping online bila anak dah bertambah, lebih senang shopping online..  mencabar bila ada anak nak belek-belek barang..  jadi shopping online penyelesaian yang mudah... 

Catat Ulasan

3 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. Hehe..manfaat teknologi..kalau bijak mengendali in sya Allah ok..

    BalasPadam
  2. Saya suka windiw shopping online. Bila tak bekerja dan dah ade anak ni, kene fikir 2 3 kali bile nak shopping. Teringin tapi lebih terfikir kepada keperluan anak dan kemampuan diri sendiri. Husband selalu je tanya nak ke nak ke, nak beli kan ni. saya pun selalu je balas tak nak lah, tak cantik, tak berbaloi. Padahal dalam hati nak sangat heheheh

    BalasPadam
  3. aida ni kan, baru terjebak dgn lazada!
    addicted.
    weekend hari ibu baru lepas ni, da shopping more than RM300 tau dgn lazada.
    kebetulan ada offer few things yg aida memang cari.
    mr.asben pun ada beli 1 brg :)
    then, adik aida pun da menjangkit, dia pun tumpang beli brg... mana ler tak lebih RM300 ha ha ha...

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan