GuidePedia

1
TIPS UNTUK SURVIVE PERCINTAAN JARAK JAUH
TIPS UNTUK SURVIVE PERCINTAAN JARAK JAUH

aku dulu memang bercinta jarak jauh.. walaupun si dia berasal dari johor.. tapi menetap di Pahang... Aku pulak study kat johor dan tinggal...

Baca Lagi>.

1
Alhmdulillah...
Alhmdulillah...

Alhamdulillah.... ari ni berita yg amat gmbira utk semua... terutama org2 yg tersayang di sekeliling ku.... Aku bertugas sbg suri rumah k...

Baca Lagi>.

0
ADA APA DENGAN CINTA??????
ADA APA DENGAN CINTA??????

Cinta syahdu fitrah manusia, Cinta pertama kepada Yang Maha Esa, Tanpanya bisa merobek jadi sengsara, Itulah tiang seri keindahan sebua...

Baca Lagi>.

0
TIP CINTA SUAMI ISTERI
TIP CINTA SUAMI ISTERI

* Cium tangan suami dan dahi isteri setiap kali sebelum berpisah ke tempat kerja asing-masing. * Jika berpisah lebih dari sehari seperti ...

Baca Lagi>.

0
UNTUK SUAMI ISTERI (renungan bersama)
UNTUK SUAMI ISTERI (renungan bersama)

UNTUK SUAMI DAN ISTERI (RENUNGAN BERSAMA).. Buat para SUAMI, renungkanlah... Isteri yang kamu nikahi tidaklah semulia Khadijah, tida...

Baca Lagi>.

0
Kisah Penemanku...
Kisah Penemanku...

yuyu si ikan puyu....    Kisah si peneman ku, si ikan puyu peliharaan hubby ku semenjak 2006 hingga kini.. Ikan puyu yg diberi nama yuyu hid...

Baca Lagi>.

2
My New Profile... :)
My New Profile... :)

 Tabik tuan !!!  Bersedia untuk memulakan tugas yang diamanahkan...  Wira, Wirawati Negara... Siap sedia untuk berjuang mempertahankan tan...

Baca Lagi>.

0
Cinta Internet... Boleh percaya ke???- Vol 2
Cinta Internet... Boleh percaya ke???- Vol 2

Sambungan kisah cinta internet... Lebih kurang setahun aku berkenalan dgn ramai lelaki dari laman web tu... aku pun dah tak ingat nama2 dep...

Baca Lagi>.

0
Cinta Internet... Boleh percaya ke???- Vol 1
Cinta Internet... Boleh percaya ke???- Vol 1

Zaman telah berubah.. dunia dah maju... segala2nya moden sampaikan cari jodoh pun melalui internet... boleh percaya ke cinta atau jodoh me...

Baca Lagi>.

1
Dedikasi...
Dedikasi...

Alhamdulillah... akhirnya siap juga blog ni... ni blog baru dgn wajah baru.. dedikasi khas utk suami tercinta...Mohd Firdzaus... Blog ni m...

Baca Lagi>.
 
 
Top