div id='header-inner'>

Cukuplah Sekali Shopping di Go Shop!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Hari pertama pasang Njoi... Akhirnya terpaksa juga pasang selepas percubaan arial tv tak berjaya nak dapat siaran.... Pasang Njoi sahaja sebab malas nak ada komitmen bayaran bulanan... Sekali bayar je dah cukup...


Ntah macam mana... 
Boleh pula terbuka rancangan Go Shop kat Astro... Dan kebetulan pula tengok jual Jubah keluaran Memey... Memang cantik la jubah tu... Tapi MF tak jadi beli jubah tu sebab warnanya suami MF tak berkenan... Jadi cari yang lain... 

Nafsu beb.. Disebabkan lima bulan puasa tak Shopping online...  Akhirnya, suami melayan bini dia Shopping online.... Haha... Pujukan berjaya untuk beli di Go Shop... Kebetulan pula masa tu mak mentua pun ada barang nak beli... Dok aim lama dah katanya... Jadi order lah sekali... 

Tapi... Indah khabar dari rupa Go Shop ni... 
Menyesal pun ada lepas beli tu... Order pada hari Khamis 14hb April... Siap buat payment hari yang sama sebab guna online banking... 

Jadi, MF tunggu je email pengesahan... Dia ada hantar email dan SMS pengesahan pembelian... Jadi, tunggu email pemberitahuan pos pula sekali dengan trancking... Tunggu pun tunggu, sampai ke hari Rabu takde juga email apatahl lagi barang kan... Awal pagi MF emailkan pertanyaan... Sekali suami benggang dah... Dia telefon terus ke Go Shop... 

Waahhh... Pelbagai alasan dia bagi... Tanya bila nak sampai barang nih.. Sedangkan payment dah buat... Siap ada bukti lagi... MF print statement bank... Agaknya kita bising... Hari Sabtu pagi baru dapat SMS trancking number... Dan hari Ahad 24hb April baru terima barangnya... baru sampai barangnya... Iaitu selepas seminggu lebih...  

Dah sampai barangnya... Huhu... Indah khabar dari rupa... Rasa standard barang kat kedai dan butik biasa je... 

Nak menyesal pun tak guna sebab dah beli... Jadi pakai saja lah kan... Tapi tu lah... Cukuplah sekali Shopping dengan Go Shop... Lebih baik beli kat butik online biasa... Atau Lazada, Zalora saja...

Minta maaf Go Shop... Cukuplah sekali... 

Catat Komen

7 Ulasan

  1. Kak, ad kwn sy pun ckp gitu. Dh la servis lembab. Bila brg smpy, standard beli kat pasaraya tesco/aeon je.. Mhl bukan main lg..ingat brg buatan Eropah, tp bukan..huhu. Sian kwn tu, kualiti brg nsib ok, klo x pyh gak ler nk terima.

    BalasPadam
  2. Kita ada jgk bli 2 brng kt go shop. Nk buat entry, smpai ke sudah x buat2. Go shop ni ada bnda blh bli. Ad yng x. Tgk pd brng. Kita bli skjap je brng smpai.

    BalasPadam
  3. Aduhai...begitu pula ceritanya...

    Sayang kalau 'mereka' tidak pandai menjaga pelanggan.

    BalasPadam
  4. eh..kna lambat..cik nor order hr ni esoknya dah sampai..dahla msa smapai tu cash xde kt tangan. siap srh syarikat courier tu hold dlu..huhu

    BalasPadam
  5. Pernah dengar jugak pasal go shop..rupanya betul lah yg orang lain kecoh dok cakap...nasib saya x de astro

    BalasPadam
  6. aida lom pernah shopping kat goshop.
    ofismet ada beli kuali yg kaler kaler tu.
    ok jugak kuali nyer. but dari segi servis aida x tau.
    hampa la kita kan kalu gitu. memang akan serik!

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)