GuidePedia

1
Produk Banyakkan Susu
Produk Banyakkan Susu

"Eh..produk ni boleh banyakkan susu.. lpas amik dua minit pastu terus bengkak susu..." "Pil ni boleh kembalikan susu...bol...

Baca Lagi>.

0
Sayang...Dayuskah abang???
Sayang...Dayuskah abang???

Ku nak kongsikan satu luahan hati dan kisah benar seorang suami yang berpendidikan, alim tapi dia gagal memimpin isterinya untuk menutup aur...

Baca Lagi>.

1
Pabila Dia Bersuara...
Pabila Dia Bersuara...

Ni dialog aku dgn Faiqah ptg tadi lepas balik dari Giant: Umi: Faiqah Mu'affah mana? Faiqah: tak dak Umi: tak dak..faiqah g mana? F...

Baca Lagi>.

0
Tips Keseronokan Bekerja
Tips Keseronokan Bekerja

Tips ni ku dapat masa kursus PBS di PPWBP... jom tengok..cmne nak bagi seronok bila nak kerja... Kenapa org rasa tak seronok kat tempat ker...

Baca Lagi>.

0
Hi-tea at Athmosphare 360 KL Tower
Hi-tea at Athmosphare 360 KL Tower

Alhamdulillah.. Selesai sudah..majlis minum ptg atau hi-tea smkdthokl... Pertama kali dan juga pertama kali penaglamn join program akhir ta...

Baca Lagi>.

9
Berjinak-jinak dengan shopping online
Berjinak-jinak dengan shopping online

Hari ni nak g bank in wet utk pembelian baju online.. wah...aku bru je berjinak-jinak dgn belian online.. dulu ragu2.. tapi ku tgk beberapa...

Baca Lagi>.
 
 
Top