Cabaran penyusuan bagi ibu bekerja

salam pagi...  Satu artikel tentang kebaikan susu ibu dan memberi kesedaran kepada kita tentang kebaikan susu ibu kpd bayi… Baca Lagi>.

Aura Warna ikut Hari

Salam dan selamat pagi... Hari2 sebelum nak g kerja, malamnya mesti dh fikir, esok nk pakai baju wrna apa plak ek... mcm pe… Baca Lagi>.

Cuti2 Hujung Mac

Salam petang.. tetiba de idea nk coret perihal diriku dan keluarga... sebelum ni kan saya share info je kan..  Sekarang kisah… Baca Lagi>.

Kajian: Cara Pemanduan Wanita dan Lelaki di Malaysia

Salam petang... sebelum ni aku de post entry pasal beza sikap pemanduan lelaki dan wanita.. Haaa.. skrg baca plak artikel yg aku… Baca Lagi>.

Amalan Doa dan Zikir dalam Penyusuan

Doa & zikir untuk menambahkan susu: 1. Ya  Allah, permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku  untuk b… Baca Lagi>.

Memandu: Lelaki vs Perempuan

Salam pagi dihari minggu... Pagi2 minggu ni, aku kena tinggal, suamiku duty la plak.. so. bereahat di rumah je lah.. Saja gat… Baca Lagi>.

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui