GuidePedia

0
Cartun Feeling
Cartun Feeling

Salam tengah hari.. hari ni rasa rajin nak coret2.. smbil2 layan si Faiqah... entry ni ditulis lepas je melayan satu kartun kat TV al-Hij...

Baca Lagi>.

0
Bercuti di akhir cuti
Bercuti di akhir cuti

~ Salam dan selamat pagi~ Pepagi ni, aku mulakan segala kerja rumah dengan meng'update' blog... Lepas, mop lantai, ngadap lappy ja...

Baca Lagi>.

0
Teknik penyusuan susu ibu
Teknik penyusuan susu ibu

Permulaan awal Menyusu bayi perlu dimulakan secepat mungkin sejurus selepas bayi dilahirkan. Kajian telah menunjukkan bahawa dalam masa 2 ja...

Baca Lagi>.

10
Tips Banyakkan Susu Badan
Tips Banyakkan Susu Badan

Rahsianya mudah sahaja. Sudah semestinya anda memerlukan payu dara dan paling penting bayi untuk disusukan. Seperti yang umum sedia maklum,...

Baca Lagi>.

0
Perlu Ke Stock Waktu Berpantang???
Perlu Ke Stock Waktu Berpantang???

Salam semua.. Salam Jumaat dan selamat tengah hari...  Ketika kaum adam sibuk menambah pahala, menunaikan Fardhu Jumaat, aku pun nak tambah...

Baca Lagi>.

0
Nutrisi Untuk Otak Bayi
Nutrisi Untuk Otak Bayi

salam semua.. Lama rasa x mencoret kan.. huhu.. bukan malas, tapi buka je new post hilang idea.. HAri jumaat ni, rasa nk berkongsi sesuatu ...

Baca Lagi>.
 
 
Top