Sejarah Hari Buruh

Hari ni dah masuk 2 Mei. Pada tanggal 1 Mei semua orang gembira sebab dapat cuti.. namun ada juga yg tak cuti mcm pembaca berit… Baca Lagi>.

Pindah lagi...

Ari ni berhijrah lagi aku dan suamiku. masih merantau dan mencari tempat yang lebih selesa untuk kami berdua menikmati alam rum… Baca Lagi>.

PerMata Hati

ketika kandungan berusia genap 5 bulan... Sudah lama aku tidak mencoret di blog aku n suamiku ini...kerana kesibukan dan beber… Baca Lagi>.

Hari Sabtu

Salam semua... Hari nie aku nak kongsi cerita dengan sesiapa yang baca blog aku dgn isteriku... Hari nie isteri aku tak ada, dia … Baca Lagi>.

Dugaan Awal

Salam dan selamat bertemu kembali bagi  kenalan yg menjengah blogku ini... Dah hampir dua minggu ku tak update blog ni... huhu.… Baca Lagi>.

Makanan Kegemaran Awal Kehamilan

Jus jambu batu Di awal2 kehamilan ni, macam2 makanan teringin nak makan. Tapi ade dua jenis makanan yang mesti ku ambil dan men… Baca Lagi>.

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui