Recents in Beach

Statistik Blog : PV dan UV Bulan Ogos


Statistics blog August

Lama tak up entry pasal blog.. 

Rasanya nak kena maintain balik pasal blog nih... 

So, kita mula pasal statistik blog bulan Ogos... Alhamdulillah.. walaupun berblog on off, PV masih maintain atas 100k sebulan... Leggaaa... 

Memang target macam tu... ini juga syarat pihak Innity ya... kalau PV jatuh.. adoii... kena banned.. 
Dah nak dapat susah, jadi kena jaga prestasi dengan Innity ni... 

Alhamdulillah... dan kalau tengok setiap bulan ada jatuh, ada naik... harap bulan ni dan akan datang terus naik... Insha Allah tak tukar template lagi dah lepas ni... harapnya lah. ada sebab MF tukar template sebenarnya... tapi, biarlah.. cukuplah dengan yang ada nih.. Insha Allah.. bulan ni akan cuba kembalikan mood blog macam dulu.. insha Allah.. 

Terima kasih atas sokongan korang semua... 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. Salam kak, boleh buat sharing macamana nak naikkan PV? akak selalu ping dekat mana?

    BalasPadam
  2. 100k sebelum pv. power betul. bila la boleh merasa ni. tahniah tuan blog. keep it up

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^