div id='header-inner'>

WW | 6 CARA DIDIK ANAK IKUT CAKAP IBU BAPA

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Kadang suara yang slow tu dapat kawal anak-anak berbanding suara tegas .. Jom praktik dengan sabar...

Azam nak jadi ibu yang penyabar. .
#hijrah1440H

Catat Komen

2 Ulasan

  1. boleh start praktis dri sekrg ni..hehe

    BalasPadam
  2. walaupun sebelum ni penah terbaca psl tips nih, tgk ulang2 lagi supaya tak lupa....
    lagi2 lah bila menjaga anak istimewa ni dik, bkn blh ulang arahan 2-3kali tp kadang berkali3 lagi...
    kadar kesabaran kene tinggi/... mmg tips2 mcm ni sgt membantu

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)