36 Link Untuk Dapat Sample Produk Secara PERCUMA!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

36 Link Untuk Dapat Sample Produk Secara PERCUMA! | Barang percuma siapa tak suka... MF pun suka cari masuk laman web tertentu untuk dapatkan produk percuma.

Malah, antara produk susu dan pampers untuk anak MF akan cari produk sample percuma untuk percubaan. Tak kan nak beli yang besar terus kan... Membazir jika tak sesuai dengan anak nanti.. Jadi, MF akan cari sample percuma untuk dicuba.

MF pernah request sample produk susu untuk anak MF yang ketiga... Sebab nak tukar susu... Alhamdulillah selepas dicuba dan serasi baru MF beli pek yang besar.

Jadi, MF kongsikan 36 link untuk request produk percuma untuk di cuba.

Sample produk percuma
Antara sample produk yang pernah MF dapat.

36 Link Untuk Dapat Sample Produk Secara PERCUMA! 


FREE SAMPLE SUSU











11.Karihome ( Kena Call)
Please call Careline +603 5569 5405 for the Sample Request.
Office Hour: Monday – Friday (9.00am – 5.30pm)


FREE SAMPLE SUSU KAMBING




4.Susu Kambing i-Sunnah
https://www.i-sunnah.com/susu-sample/

5.Lactoma Susu Kambing
http://lactoma.com/sampel-percuma/

6.Susu Kambing Habib
Whatsap - 013 443 0482 - Nak Sample Free

7.Rayyan Susu Kambing
https://rayyansusukambing.com/

FREE SAMPLE DIAPERS

1.Whoopee free sample
email ➡ whoopee@peoplengrit.com









FREE SAMPLES PAD







FREE SAMPLE FEMININE WASH



Harap bermanfaat. Tapi MF harap jangan ada yang ambil kesempatan pula... Ada yang request banyak lepas tu jual pula kat shopee... Sangat tak bertanggungjawab... Sedangkan pada pek sample produk dah siap tulis "Bukan Untuk Dijual".


Jadi, request produk yang korang minat nak cuba je... Tak perlu membazirkan produk orang untuk kepentingan sendiri... 

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Elok request sample macam ni. Especially pampers dan susu baby. Kalau beli full size then baby tak sesuai, membazir juga.

    BalasPadam
  2. Saya suka sample produk ni, isi lepas tu hantar, kadang2 dapat kadang2 tak dapat sample percuma tu

    BalasPadam
  3. baguih juga marketing strategy camni ya

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum tuan blog, just nak share ade beberapa link yang kena update sbb da outdated. Hepi copypaste!

    BalasPadam
  5. nice sharing..semua dah try isi..ada yg dpt ada yg tdk..mohon izin copy link sample ye sis..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^