Cari Kelengkapan Raya Sedondon di Lazada!

Cari Kelengkapan Raya Sedondon di Lazada!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)




Cari Kelengkapan Raya Sedondon di Lazada | Dah jadi trend zaman sekarang, tema gaya sedondon... nampak sweet kan... MF pun sejak kahwin la reti nak sedondon bagai ni... Kadang pening juga nak tema apa tahun ni... Bila makin bertambah anak, makin bertambah pening... cuma untungnya MF anak semua perempuan, jadi satu fesyen lain saiz sahaja... 

Setiap tahun pasti fikir tema warna apa, tahun lepas kami bertemakan warna biru purple... Tahun ni tema "Happy Bee"... Haha... agak-agak boleh agak tak warna tu... 

Tahun ni, baju raya MF memang cari di Lazada.. baju raya anak-anak dan suami bikin sendiri... Cuma kelengkapan je belum cukup ni... Kalau boleh nak bergaya juga dengan handbag raya la tahun ni... Bukan apa, pakej baju, kasut dan handbag ni MF buat pergi kerja juga lepas raya nanti... Jadi, tak membazir pun, hanya setahun sekali... 

Dalam dok ushar Lazada tu, ternampak handbag cantik harga diskaun 55% lagi... huii.. terbeliak mata jawabnya... 


SoKaNo Trendz SKN737 PU Leather Bag- Black

Beg Ni kena betul dengan tema "Happy Bee" kami sekeluarga... Tu yang berkenan betul tu...

Korang pun boleh cari pakaian sedondon dan outfit Raya korang di Lazada kerana Lazada tengah buat Marhaban Ya Ramadhan and Riang Ria Raya sale (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/) yang bermula 19 Mei hingga 30 Jun 2017, di mana Lazada Malaysia menawarkan diskaun hingga 90%!. Jadi, jom cari baju, tudung, kasut, baju anak semua ada sale hebat sekarang ni di Lazada. Sempat lagi kalau nak beli sekarang... Sebelum pos laju masih beroperasi ni kan...


Khas buat blogger Malaysia. Jom sertai Ramadhan Raya Blogger Contest dan menangi pelbagai hadiah sehingga RM10,000. Contest ini dari 19 Mei - 23 June 2017. Jom cepat-cepat join. Mana tahu rezeki semepena Raya tahun ini. Untuk join contest sila layari website www.lazada.com.my/blogger-contest/. Good luck blogger!!!



Share This :
Maria Firdz

Maria Firdz: Teacher, Housewife to Mr.Firdz, Mom to 3 daughters and 1 son | Lifestyle blogger, Like to sharing everything and usefull info to all of you.For any collaboration please email: myfirdaussy@gmail.com

avatar

Bqju sedondon biru.. Memng gempkla raya nie..

Delete 6/14/2017 7:24 PTG
avatar

mmg menarik pakaian kat Lazada ni
https://umifuzy.blogspot.my

Delete 6/14/2017 9:57 PTG
avatar

sama la mcm akak, sejak dh kawin seronok bersedondon2 ni cari baju...
masa lum kawin sedondon gk nk adik badiik tp kami tkt color sama tp corak lain2... bila dh kawin sedondon lg cun sama je sume

Delete 6/15/2017 7:27 PG
Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^