Sindrom Otak Beku Di Hujung Minggu

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Bila hujung minggu mesti No Idea!!! Nak update blog... Peningnya...


Tapi nak juga update...

Lagi satu... Takde masa nak update pun ye juga.. laksanakan tanggungjawab sebagai suri rumah tangga sepenuh masa bila hujung minggu...


Jadi, hujung minggu ni mood nak berblog agak kurang... Dan satu lagi.. hujung minggu ni pengunjung pun agak kurang.. pageview bergantung pada entry lama... Tu yang buatkan mood nak berblog merundum... Tapi bagi blog yang link dengan syarikat pengiklanan kena usaha untuk kekalkan momentum blog setiap masa...

Sekian bebelan di hujung minggu...
Takde idea nak tulis apa sebenarnya ni... Tu yang merapu sikit.. hehe..

Selamat berhujung minggu bersama keluarga...


P/s: update blog sementara tunggu gas sampai... Tengah masak tetiba gas habis... Dapat LA satu entry.. hehe

Catat Ulasan

0 Ulasan