5 BARANG IMPIAN 2017 YANG INGIN DIMILIKI DI LAZADA MALAYSIA SEMPENA CNY

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lazada, satu shopping Mall online kegemaran MF dan suami... boleh dikatakan banyak barang MF beli di Lazada terutama tahun 2016... Lazada banyak menunaikan impian kami tahun 2016... Jadi tahun ni semestinya ada juga barang impian yang MF dan suami inginkan...

5 barang yang MF dan suami impikan di Lazada ialah:


Memang nak sangat Primada ni... Memang mudah dan jimat masa. Dengan kekuatan mata pisau 6 bilah dan kelajuan 33000 rpm buatkan MF nak miliki alat canggih ni di dapur... Mudah dah kalau nak buat cili kisar... Tak payah lagi nak rebus cabai dah...





Tujuan utama nak miliki printer ni adalah sebagai alat dan projek untuk kembangkan bisnes printing kami suami isteri... Printer Laser yang mudah dan cepat untuk print segala jenis dokumen dan foto memang menjadi idaman kami.... Lagi satu, MF kan cikgu sememangnya memerlukan satu printer yang efektif dan cepat untuk print banyak bahan untuk sekolah... 




Satu lagi alatan atau gadjet untuk rumah.. memang dah lama idam nak pakai Vacum ringan dan kecil macam ni... rumah yang ada anak kecil memang kena pakai vacum sebab habuk berterbangan bila kita guna penyapu... jadi, bagi menjamin persekitaran yang bersih dan bebas habuk dalam rumah, Hand Vacuum Cleaner ni salah satu alatan rumah yang menjadi impian kami suami isteri.



Steam Iron satu impian yang masih tak dapat dicapai... Harap tahun ni Lazada dapat tunaikan impian ni...  kenapa steam iron jenama Tefal... Sebab... Jenama ni memang terkenal dan pasti sangat dengan kualiti barangan elektrik nya... Lagipun steam iron ni nampak mudah nak guna serta ringan... Itu yang penting... Supaya kerja meng'iron' baju tak jadi beban lagi dengan adanya steam Iron Tefal ni...




Ni satu lagi gadjet yang menjadi impian MF.... Satu keperluan dah Power Bank ni bagi MF dan suami... maklumlah smartphone kami dah masuk 3 tahun baterinya dah low sikit tapi masih bertahan la... Jadi, power bank satu keperluan suami isteri... tambah suami sebagai orang bisnes mesti handphone on sentiasa kan... Tambahan pula MF memerlukan power bank ni untuk memudahkan MF mengepam susu di mana sahaja dengan power bank segalanya mudah... lagipun power bank ni comel dan kuasa yang tinggi jadi MF satu dan suami MF satu... 😊😊😊😊.

Itulah 5 barang impian MF dan suami untuk tahun 2017... Boleh dikatakan 5 barang ni banyaknya barang rumah dan keperluan harian kami......Sekali kira-kira balik... wah cukup pula jumlah 5 barang ni nilainya RM2017... kena betul dengan tahun 2017 tu kan..  Moga Lazada dapat realisasikan impian kami untuk tahun sempena CNY 2017 ini...

Korang nak tengok barang hot sale sempena CNY 2017.. boleh usha-usha  >>> DI SINI<<<

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. wah !! kalau dapat skali 5 nih best nih.. hee~ good luck !! semoga impian dan hajat direalisasikan..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^