November 12, 2016

STATISTIK BLOG BULAN OKTOBER 2016

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lewat keluar entry ni... Sibuk dengan entry lain... Tapi entry ni sebagai pembakar semangat dan juga rujukan buat pengiklan jika nak lihat sejauh mana tahap blog ni...

Bulan Oktober sebenarnya sedikit penurun dalam semua segi... Tapi, masih mampu maintain dari segi Pageview, Unique dan guna Bounce Rate...



Pageview masih maintain 200k untuk tempoh sebulan ini melalui Google Analytic
Dalam dalam sehari boleh dapat 15k ke atas tu pun ikut hari...



Alhamdulillah.. ranking walaupun naik sikit dari 2 minggu lepas tapi ranking malaysia menurun.

Dulu tak pernah terfikir blog ni akan sampai ke tahap ni... Tapi sungguh tak sangka, ianya mampu sampai tahap ni... Jika MF boleh blogger lain pun boleh.. asalkan teruskan berblog tanpa jemu dan putus asa... paling penting, nawaitu.. dan tetapkan matlamat.,.

Terima kasih buat pembaca setia serta silent reader yang memang banyak menyumbang kepada trafik blog ini... terima kasih juga kepada rakan blogger.. Tak lupa juga kepada suami yang terus bagi sokongan dan izin untuk MF terus berblog. 

1 ulasan:

  1. Tahniah puan maria firdz. Mmg sgt2 memberi inspirasi untuk saya yg baru nk mula blogging. Terima kasih atas perkongsian 😊

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^