November 12, 2016

Hanya Tinggal CPUV Bulan November

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)



Tinggal CPUV bulan November saja yang dok on going.. yang lain habis dah di kredit. Tak banyak mana tapi ada la dari takde.. Alhamdulillah... sikit-sikit lama-lama jadi bukit.


Rasa macam tak percaya dengan Nuffnang ni.. dalam sedar tak sedar, banyak juga duit tabung anak-anak hasil menabung dengan Nuffnang ni...

Alhamdulillah, dulu susah nak naik income nuffnang ni.. Tapi Alhamdulillah, sabar dan tak fikirkan sangat pasal duit, akhirnya sikit demi sedikit income tu bertambah...

Terima kasih nuffnang.. Terima kasih juga buat yang sudi menabung di sini.. moga Allah memberkati...

4 ulasan:

  1. mula2 dulu nuffnang agak mewah jugak.. lepas tu dia slow down sikit even traffic blog semakin tinggi.. tahun ni nampaknya nuffnang tak berapa mengecewakan dah

    BalasPadam
  2. Nuffnang ni kena banyak.sabar..hihi..membiak slow je

    BalasPadam
  3. nuffnang sy masih mebiak sedikit sedikit saja..takpalah pelan2 kan

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^