div id='header-inner'>

Statistik Blog Julai 2016

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Agak lewat update statistik blog bulan Julai... dah masuk pertengahan Ogos baru nak up entry ni..

Statistik bulan ni, agak menurun berbanding bulan lepas... tapi tak banyak mana la turunnya..





Untuk bulan Julai:
lebih 82K Pageview
dan lebih 75K Unique Pageview




Keyword popular sepanjang bulan Julai:
Mee kari
Ikan haruan
Biskut butter cookies
Apendik
Rawatan bayi sembelit
Ketuat
Homemade pregnant test
Pos laju/gdex/skynet
Doa daripada al-Quran...


Ranking Alexa juga semakin mengecil... Alhamdulillah... Tengok simbol menaik dan warna hijau tu sudah cukup buatkan hati berbunga-bunga dengan ranking alexa ni.. sebab susah nak kekalkan ranking ni..melainkan update blog tanpa jemu... 

Alhamdulillah... masih kekalkan pageview melebih 50k sebulan...
blog ini sangat mesra SEO dan mudah masuk dalam enjin carian google... Alhamdulillah..

Terima kasih atas sokongan pembaca dan blogger yang setia berkunjung ke sini...
Moga Allah merahmati..

Catat Komen

7 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)