div id='header-inner'>

BIARLAH RAHSIA!!!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Walaupun mungkin niat kita untuk kebaikan... 
Tapi awas dengan syaitan... 
Akan menghasut kita agak terselit riak bila dapat pujian...
Oleh itu, sembunyikan itu lebih baik... 

Kerana dakwah kearah kebaikan ialah 
Sebarkan kebaikan bukannya pamerkan kebaikan yang kau buat....

Catat Komen

4 Ulasan

  1. betul tu.. rahsia la ibadah dari menayang di public sosial.. Kalau untuk menasihat dan ajak rakan melalui percakapan atau text tu ok la.. kalau amik selfie and then post di media sosial takut nanti timbul perasaan riak pula..

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak..saya pernah tengok gambar dekat atas tu..gambar penuh dia, ada batu dekat tempat sujud dia *sebab gambar ni dah crop ni*..dan mereka yang meletakkan batu pada lokasi sujud mereka tu, umum dah tahu, yang mereka dari golongan s**iah.. sekadar nak beritahu je..kalau letak gambar lain pun ok..:)

    www.ceritaejoy.com

    BalasPadam
  3. salam..
    betul..kalau ia tujuan utk mengajak org lain juga same2 lakukan ok la..
    yang penting NIAT tu.. =)

    BalasPadam
  4. CERITA TNTG KEBAIKAN OK BUKAN PULA MERASA DIRI YG TERBAIK...

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)