div id='header-inner'>

Statistik Blog April, Mei dan Jun 2016!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lama rupanya tak update statistik blog... Jadi, kali ni nak update 3 bulan sekali gus...

Statistik blog untuk bulan April, Mei dan Jun.

STATISTIK BLOG UNTUK BULAN APRIL 2016


STATISTIK BLOG BULAN MEI 2016

STATISTIK BLOG JUN 2016

Kalau tengok statistik ni, alhamdulillah setiap bulan ada peningkatan...
Alhamdulillah, berkat usaha dan idea yang tak putus serta bantuan teknikal seperti template yang responsive dan mesra SEO buatkan blog ni mudah masuk dalam ranking google search... 

Blog ni bertahan dengan adanya entry lama...
Kadang tak update blog, tapi PV tinggi sebab entry lama yang membantu dan masuk dalam google search... Tiada apa rahsia untuk kekalkan momentom berblog... melainkan banyak membaca, konsisten update blog setiap hari dan rajin ping entry di Google Plus dan Facebook... 

Apa pun masih gigih berusaha untuk kecilkan angka Bounce Rate tu... makin kecil angkanya, makin baik prestasi blog. 

Moga terus diberi ruang dan peluang untuk mencoret idea dan ilmu yang bermanfaat untuk perkongsian bersama.. insha Allah...

Catat Komen

5 Ulasan

  1. menarik numbers ni. agak-agak boleh share brape income generate dari blog ni? hehe

    BalasPadam
  2. akak.. share la tips2 untuk tingkat SEO blog..

    BalasPadam
  3. Saya pun dah lama tak update blog. Masih mood raya.

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)