div id='header-inner'>

Pageview Cecah 5 Juta!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Alhamdulillah... Syukur atas pencapaian blog yang sangat memberangsangkan. Rasa bersemangat dan menaikkan motivasi untuk terus berblog.

Genap 1 April 2016,
Blog ini mencapai pageview sebanyak 5 juta.
Alhamdulillah...

MF rasa syukur ...walaupun blog ni tak popular, tambah dengan tuan blog berlindung identitinya disebalik kucing hitam... Namun, tak jemu dan tak putus pengunjungnya datang ke blog ini setiap hari.

Walaupun jarang update blog macam tahun lepas, akibat komitmen masa yang  begitu mencemburui MF, tapi pageview tetap tak menghampakan...

Entry-entry lama tetap jadi top search di carian  Google setiap minggu... Alhamdulillah...

Rasa makin bersemangat nak terus mencoret...
Walaupun... Kalau ikutkan setiap entry MF bukanlah dapat komen yang banyak tak seperti entry blog lain yang cecah puluhan komen setiap entry... Tapi setiap entry ada tarikan dan cecah ratusan orang baca setiap hari.

Alhamdulillah.. Matlamat utama pun bukan nak  raih j
Komen dan populariti..tapi nak sampaikan ilmu.. Orang baca, semat dalam hati, amalkan itu dah cukup dari tinggalkan komen tapi tiada tindakan apa-apa..

Semoga orang dapat manfaat dengan setiap entry yang disampaikan daripada blog yang tak seberapa ni...

Terima kasih buat pengomen setia..
Terima kasih buat semua rakan pembaca..
Tak lupa juga, Terima kasih atas sokongan suami tercinta.

Moga terus diberikan Allah..
Kekuatan idea dan tenaga untuk terus menyumbang sesuatu yang bermanfaat melalui blog ini.. Insha Allah....

Catat Komen

5 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)