CPUV Nuffnang: EH! Banyak Juga!

CPUV Nuffnang: EH! Banyak Juga!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Minggu lepas semak akaun nuffnang, sedih.. tak banyak CPUV... kredit pun tak bergerak... hari ni tergerak hati nak semak... sebab kebetulan ada rezeki yang lagi satu tu bakal juga dikreditkan dalam bank... Alhamdulillah.. rezeki berblog... ada la juga sikit-sikit...

Terkejut pula tengok CPUV bulan April.. boleh tahan banyak juga.. berderet nih... Ada yang berulang, tapi ada 5 yang mandul... yang mandul tu maknanya earning kosong % . Tak mendatangkan apa-apa hasil lagi setakat ni...


Apa pun syukur dengan rezeki yang ada...
Kumpul earning tu dari tahun lepas, harap tercapai target sebelum raya tahun ni untuk di cash out dan masukkan dalam tabungan anak-anak. 

Hasil nuffnang 100% MF akan bahagikan kepada anak-anak sahaja. Rezeki berblog dari sumber yang lain, baru MF akan gunakan untuk reward diri MF dan juga suami. 

Jadi, yang menabung Nuffnang ni, anggaplah setiap klik korang tu sedekah untuk anak-anak solehah MF ye... Moga korang beroleh manfaat dan keberkatan. 


Terima kasih Nuffnang
Terima kasih para pengiklan kerana memilih blog ini untuk paparkan iklan...
Terima kasih juga pembaca, pengunjung, blogger yang sudi klik menabung di sini... 

Share This :
Maria Firdz

Maria Firdz: Teacher, Housewife to Mr.Firdz, Mom to 3 daughters and 1 son | Lifestyle blogger, Like to sharing everything and usefull info to all of you.For any collaboration please email: myfirdaussy@gmail.com

avatar

tahniah..banyak tu hehe...

Delete 4/25/2016 9:02 PG
Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^